Diensten

Grafische ontwerp, reclame, opmaak en vormgeving

Een logo en huisstijl bouwen de eerste brug tussen uw bedrijf en de doelgroep die u wilt bereiken. DYKS ontwerpt, vormgeeft en denkt mee. Voor elk bedrijf met een visuele identiteit die op zoek is naar onderscheidende en aansprekende reclame. DYKS kijkt niet alleen naar uw bedrijf, maar ook naar de doelgroep.

Drukwerk, printmedia, promotiematerialen en displays

Drukwerk speelt een belangrijke rol bij het presenteren van uw bedrijf. Hierin zijn talloze mogelijkheden. Er zijn veel elementen van een huisstijl die gedrukt kunnen worden. Flyers, folders, posters en magazines bereiken nog steeds veel mensen. DYKS kan u adviseren om de juiste keuze te maken, zodat u uw bedrijf goed kunt presenteren aan de buitenwereld.

Marketing, concept en communicatie

DYKS helpt mee uw bereik, rendement en herkenbaarheid te vergroten. Samen met u bekijkt DYKS de mogelijkheden en adviseer ik u op het gebied van de online en offline

marketing, reclame, mediakeuze, budget en strategie. Geef uw marketing en reclame een nieuwe impuls.

All-round fotografie, photoshop- en beeldbewerking

Beeld zegt alles. Wist u dat onze hersenen beeld 50% beter onthouden dan tekst? In zakelijke communicatie is het dus ook van essentieel belang om met de juiste beelden te werken. Of het nu om drukwerk, online of presentaties gaat. DYKS levert fotografie, sprekend beeldmateriaal en beeldbewerking op maat.

Ontwerp       Reclame        Vormgeving     Marketing     Communicatie

aan het verzenden...

Fout bij verzenden. Probeer opnieuw.

Formulier ontvangen